Ready to get 'booch buzzed?
Du behøver ikke kun drikke kombucha som en erstatning til de sukkerholdige drikkevarer eller som et bedre alternativ til morgen- og eftermiddagskaffen.
Kombucha kan meget mere end det… Drikkens naturlige syrlighed kan bidrage til nogle super fantastiske cocktails (eller mocktails, hvis det er noget for dig) Vi har testet og eksperimenteret, og er kommet frem til en super lækker Gin Spritz …med et twist.
En super simpel opskrift med 4 ingredienser, som du kan prøve af derhjemme eller sætte dit eget præg på.
Ingredienser
4-5 stk hindbær (friske eller let optøede fra frost)
2 cl Gin fx. Fary Lochan Classic
2 cl simple sirup
1/2 Ronia Kombucha
Isterninger
Metode
Kom hindbær i et glas og mas dem en smule for at frigive deres saft. Hæld gin og simple sirup i og rør rundt for at blande smagene. Tilføj derefter isterninger og top drikken af med Ronia kombucha.
Se video her: