Skip to main content

Abonnementsbetingelser

Opdateret: 29. april 2022

1. Generelt

Raw Culture stiller et abonnement baseret på online tjeneste til rådighed på https://rawculture.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Raw Culture.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Raw Culture og én fysisk person (Herefter ”Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Raw Culture vedrørende Tjenesten.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Raw Culture.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere abonnementsbetingelserne.

2. Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Raw Culture’ Tjenester bestemt ved bestilling.

3. Adgang til tjenesten

Brugeren skal, for at få adgang til Tjenesten, registrere en brugerkonto på rawculture.dk

4. Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter ”Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således, at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Raw Culture samt ændre sit password.

5. Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Raw Culture tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via et valgte betalingsmiddel.

6. Tilpasninger og ændringer

Raw Culture forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren seneste tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer, er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen, træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelses ret for Brugeren.

7. Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnementet skal ske seneste 3 hverdage før næste levering:

  • Levering onsdag – Opsig før søndag klokken 23:59
  • Levering fredag – Opsig før onsdag klokken 23:59

For at opsige sin aftale, skal man kontakte Raw Culture via hello@rawculture.dk. Opsigelser på telefon eller andre kanaler godkendes ikke.

8. Betaling

8.1. Betalingsformer

Raw Culture modtager online betalinger med VISA, MasterCard eller MobilePay.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din ordre afsendes – medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

8.2. Priser

Alle priser på siden er inklusive moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

8.3. Sikkerhed

Raw Culture benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

9.   Levering

9.1. Leveringstid

Leveringstiden for din ordre er 1-2 hverdage.

9.2. Afsender

Raw Culture afsender varer med følgende, Xpressen, Brink og GLS.

9.3. Fragtomkostning

Fragtprisen er fast.

9.4. Leveringssted

Pakken leveres på din ønskede leveringsadresse. Du vil altid modtage et track and trace nummer, så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

10. Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Du kan læse mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

11. Reklamationsret

11.1. Friske rå- og fødevarer

Modtager du en ordre, der mod forventning ikke svarer til det bestilte, skal du meddele dette til Raw Culture max 24 timer efter modtagelse af friske rå- og fødevarer.

11.2. Tørvarer

Modtager du en ordre, der mod forventning ikke svarer til det bestilte, skal du meddele dette til Raw Culture maks 1 måned efter modtagelse af dine tørvarer.

11.3. Forfaldelse af reklamationsret

Din reklamationsret forfalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

11.4. Returneringsomkostninger

Raw Culture dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang af tørvarer.

11.5. Kontaktoplysninger

Ved reklamation, kontaktes virksomheden:

Raw Culture

Industrivej 5D

7120 Vejle Øst

11.6. Andet

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

12. Kunde- og privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekertotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger ved henvendelse.

12.1. Kundens oplysninger

For, at du kan indgå aftale med Raw Culture, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Raw Culture og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

12.2. Oplysninger indsamlet på hjemmesiden

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således, at du har informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

12.3. Hvem har adgang til dine oplysninger?

Direktøren og de ansatte hos Raw Culture har adgang til de oplysninger, der bliver registreret om dig. Den dataansvarlige hos Raw Culture er: Michael Bisgaard, Medejer.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

12.4. Indsigelse fra kunden

Som registreret hos Raw Culture, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@rawculture.dk.

13. Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger, når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/.

14. Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500, Valby

www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissions online klageplatform ec.europa.eu. Ved klage, skal vores e-mailadresse angives: info@rawculture.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.